Online órák

Online holland / magyar nyelvóra

Sokan választják ezt a hatékony és kényelmes tanulási formát. Döntésük hátterében legtöbbször az időhiány, a távolság vagy a munkájukkal nehezen összeegyeztethető kurzusidőpontok állnak. Az online órák (Skype, Zoom, Messenger)  nyújtotta rugalmasság is sokszor fontos szempont.
Óráimat mindig a diákjaim által kitűzött (realisztikus) célok figyelembe vételével alakítom ki. Emellett igyekszem a holland és magyar nyelv és kultúra iránti lelkesedésemet is átadni. Ehhez pedig az általam összeállított tananyagot használom fel. A tananyagot többéves gyakorlatban szerzett tapasztalatból merítkezve és a diákjaim  egyszerű, jól átlátható és könnyen használható tananyag iránti igényét szem előtt tartva alakítottam ki. Az online órák csak csomag formájában érhetők el. 5 alkalmas minikurzus és 15 alkalmas maxikurzus közül választhatsz. Egy alkalom egy 60 perces érdekes témákban gazdag és a te igényeidre szabott órát jelent. A házi feladatként kiadott gyakorlólapok és azok ellenőrzése benne vannak az árban. Ismerkedj meg ezzel a hatékony óratípussal egy 60 perces, kedvezményes árú próbóra keretében!
Az órákkal kapcsolatos praktikus kérdésekre a választ a Gyakran ismételt kérdések között találod.

Minikurzus

A minikurzus ideális választás lehet a számodra a rövidtávú nyelvtanulási céljaid eléréséhez, például ha egy kis plusz gyakorlásra van szükséged egy állásinterjú vagy vizsga előtt. De akkor is remek megoldást nyújthat, ha nem szeretnél hosszútávon elköteleződni egy tanfolyam mellett.  A minikurzus esetén a tananyagot a te igényeid és céljaid szerint állítjuk össze.  A tananyagot az órák előtt pdf formátumban e-mailben kapod meg.

ÁR: 185 euró / 5 óra

Maxikurzus

A maxikurzus neked való, ha hosszútávon és kedvezőáron szeretnél hollandul tanulni. A De TaalWinkel a kurzushoz saját készítésű tananyagot biztosít a számodra kezdő I, II és haladó I, II. szinten. A próbaóra keretében vagy előzetes e-mailes konzultáció után közösen határozzuk meg, hogy melyik tananyaggal kezdjük el a tanulást. A választott tananyagot igény szerint extra témákkal is kiegészíthetjük.

ÁR: 400 euró / 10 óra

Online beszélgetős nyelvórák

Ha már több általános tanfolyamon is részt vettél, valamint ismered a legfontosabb holland nyelvtani szabályokat és most pedig a tudásodat a gyakorlatban szeretnéd alkalmazni, de (még) nem mered élesben vagy nincs kivel, akkor jelentkezz bátran az online (Skype, Zoom, Messenger) beszélgetős órákra! Az óráknak egy célja van: hollandul beszélgetni. Érdekes, és közösen kiválasztott témák mentén beszélgetünk, véleményt formálunk és érvelünk. A fesztelen hangulatú órákon a különböző kommunikációs technikáknak köszönhetően garantáltan nem fogysz ki a szóból. Továbbá az is biztos, hogy a beszélgetésekben tiéd a főszerep, és szinte észre sem veszed, hogy mennyi új szót tanultál egy adott órán. Nyelvtani feladatokkal, magyarázatokkal vagy egyéb standardizált feladatokkal nem fogsz találkozni az órán. Az órákon csak egy dolgod lesz: sokat beszélni! Az óra 60 perces és kizárólag kellő alapismerettel rendelkező diákoknak elérhető, tetszőleges óraszámban.

ÁR: 27 euró/ 1 óra

Az órákkal kapcsolatos további információt a Gyakran ismételt kérdések menüben, a teljes árlistát pedig itt találod.