Gyakori kérdések

Gyakori kérdések a fordításokkal és az órákkal kapcsolatban. A kérdésedre nem találtad meg itt a választ? Kérdezd nyugodtan a de TaalWinkelt!

Fordítások

Hiteles fordítást is kérhetek?

Igen, magyar-holland és holland-magyar hiteles fordítást lehet kérni. A részleteket a Fordítások menü alatt találod.

Milyen hamar készül el a fordítás?

Ez természetesen függ a szabad kapacitástól és a szöveg nehézségétől is. Irányelv: max. 2000 szó/nap.

Kiknek nyújt fordítási segítséget a de TaalWinkel?

Magánszemélyek, vállalatok és fordítóirodák egyaránt élhetnek a szolgáltatással.

Nyelvórák

Meddig érvényes a megvásárolt kurzus?

Ha az 5,10 illetve 15 órás kurzus mellett döntesz, az órák rendszeressége és beosztása rajtad áll. A megvásárolt kurzus a kiállított számla dátumától egy éven át érvényes. A megfelelő haladás érdekében természetesen ajánlott az órák rendszeresítése.

Az internet/Skype nem működik. Az elmaradt óra bepótolható?

Ha önhibádon kívül, technikai okok miatt nem tudsz az órán részt venni, az elmaradt órát egy másik időpontban bepótoljuk. Azonban, ha ez egy kurzuson belül háromnál többször előfordul, az egyik elmaradt óra ára felszámolásra kerül.

Hogyan és mikor kell az órát kifizetnem?

Ha csak egy órát (pl. próbaóra) szeretnél, az óra árát a megtartott óra után 1 napon belül kell átutalással kiegyenlíteni.
Amennyiben valamelyik kurzus mellett döntesz (5 órás, 10 órás, 15 órás kurzusok), a kurzus teljes árát a beiratkozástól számított 8 munkanapon belül kell átutalással kifizetni.
Minden esetben számlát kapsz a választott szolgáltatásról.

Mennyire hatékonyak a Skype órák?

A hatékonyság ugyanúgy a tanulótól függ, mint a személyes órák esetében. A Skype óráknál csak a közeg más.

Mégsem érek rá a megbeszélt időpontban. Hogyan mondhatom le az órát?

Az óra 24 órával órakezdés előtt következmények nélkül lemondható. Az elmaradt órát egy közösen választott új időpontban bepótoljuk. Amennyiben az órát 24 órán belül mondod le, az óra ára felszámolásra kerül, kivéve ha a lemondás hátterében betegség vagy egyéb komoly probléma áll. Ebben az esetben az elmaradt óra egy későbbi időpontban bepótolható.

Milyen időpontokban lehet Skype-on tanulni?

Skype órákra hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 9 óra között van lehetőség. Az órák időpontja és rendszeressége rugalmasan változtatható.

Milyen időpontokban lehet Skype-on tanulni?

Skype órákra hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 9 óra között van lehetőség. Az órák időpontja és rendszeressége rugalmasan változtatható.

Csoportban is lehet Skype-on tanulni?

Eddigi tapasztalataim szerint a Skype oktatás maximum két fővel alkalmazható hatékonyan. Ahogy a személyes oktatásnál, itt is az a fontos, hogy a tanulók kb. egy nyelvi szinten legyenek.
Ha viszont mindenképpen csoportan szeretnél tanulni, válaszd az utrechti csoportos holland kurzust!