Csoportos órák

Csoportos holland órák Utrechtben

A de TaalWinkel holland csoportos órákat is indít magyaroknak Utrechtben. Az oktatás hetente egyszer, másfél órás órák keretében zajlik. Kis, és éppen ezért hatékony csoportban (4-8 fő) ismerkedhetsz meg a holland nyelv alapjaival. A kurzus 15 hetes. A kurzus végére már képes leszel egyszerűbb párbeszédeket folytatni a kollégákkal vagy a szomszédokkal és nem jössz zavarba akkor sem, ha hivatalos ügyeket kell intézni. Étteremben rendelést leadni vagy a hentesnél, zöldségesnél vásárolni nem jelent gondot a számodra. A holland igéket jelen időben már jól ismered, mint ahogyan többek között a mutató-és személyes névmásokat, a fokozást és a felszólító módot is. A csoporttársaid magyarok, ahogyan a tanárod is, így az egyszerű és rövid nyelvtani magyarázatokat az anyanyelveden hallod, ami elősegíti a gyorsabb haladást.

Fontos: a kurzus csak megfelelő számú jelentkező esetén indul. Kellő érdeklődés esetén pedig lehetőség van a kurzus folytatására is a középhaladó és haladó szint elérése érdekében. A legközelebbi kurzus dátumát lentebb a Híreknél találod.

Tananyag – csoportos órák

A de TaalWinkel-tananyagot a tanfolyam megvásárlása esetén kinyomtatva kapod kézhez az 1. órán. Csoportos tanfolyam esetén kérd e-mailben ingyenes bemutatkozó anyagunkat.

ÁR: 450 euró / 30 óra

Hírek

Holland tanfolyam kezdőknek – 2019. október 1.