Csoportos órák

Csoportos holland órák Wijk bij Duurstede-ben

A de TaalWinkel holland csoportos órákat is indít kifejezetten magyaroknak Wijk bij Duurstede-ben. Az oktatás hetente egyszer, másfél órás órák keretében zajlik. Kis és éppen ezért hatékony csoportban (kb. 4 fő) fejlesztheted a holland tudásod. Teljesen kezdők, újrakezdők, haladók egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kurzust a kínálatunkban. Minden kurzus 10 hetes. A kurzus végére magabiztosan használod a megszerzett tudásodat mindennapi helzyetekben. Például képes leszel (egyszerűbb) párbeszédeket folytatni a kollégákkal vagy a szomszédokkal, és nem jössz zavarba akkor sem, ha hivatalos ügyeket kell intézni. Étteremben rendelést leadni vagy a hentesnél, zöldségesnél vásárolni nem jelent gondot a számodra. A legfontosabb nyelvtani szerkezeteket ismered és jól alkalmazod. A csoporttársaid magyarok, ahogyan a tanárod is, így az egyszerű és rövid nyelvtani magyarázatokat az anyanyelveden hallod, ami elősegíti a gyorsabb haladást.

Fontos: egy kurzus csak megfelelő számú jelentkező esetén indul. A legközelebbi kurzusok dátumát lentebb a Híreknél találod.

Tananyag – csoportos órák

A de TaalWinkel-tananyagot a tanfolyam megvásárlása esetén kinyomtatva kapod kézhez az 1. órán. Csoportos tanfolyam esetén kérd e-mailben ingyenes bemutatkozó anyagunkat.

ÁR: 370 euró / 10 x 90 perc

Hírek