vlag nl

vlag hu

detaalwinkel

Nyelvórák

Holland, magyar nyelvórák Skype-on keresztül

Az elmúlt hét évben rendszeresen tartottam magánórákat. Diákjaim között sokféle érdeklődésű és életkorù személyt köszönthettem, akik számos különböző célkitűzéssel kerestek meg. Három évvel ezelőtt, amikor Hollandiába költöztem, egy újfajta tanítása formával kezdtem el kísérletezni, a távoktatással. A siker nem váratott magára sokáig. Sokan választották és választják ezt a hatékony és kényelmes tanulási formát. Döntésük hátterében legtöbbször az időhiány, a távolság vagy a munkájukkal nehezen összeegyeztethető kurzusidőpontok állnak. A Skype órák nyújtotta rugalmasság is sokszor fontos szempont.

Òráimait mindig a diákjaim által kitűzött (realisztikus) célok figyelembe vételével alakítom ki. Emellett igyekszem a holland és magyar nyelv és kultúra iránti lelkesedésemet is átadni.

Az órákkal kapcsolatos praktikus kérdéskre a választ a Gyakran ismételt kérdések között találod.

Magánórák

Ha mégis inkább a személyes órákat részesíted előnyben, erre is van mód! Szeretettel várlak otthonomban, az Utrecht közelében található Wijk bij Duurstede-ben.

Csoportos kurzus Utrechtben

A de TaalWinkel holland csoportos órákat is indít magyaroknak Utrechtben. Az oktatás hetente egyszer, másfél órás órák keretében zajlik. Kis, és éppen ezért hatékony csoportban (3-6 fő) ismerkedhetsz meg a holland nyelv alapjaival. A kurzus 15 hetes. A kurzus végére már képes leszel egyszerűbb párbeszédeket folytatni a kollégákkal vagy a szomszédokkal és nem jössz zavarba akkor sem, ha hivatalos ügyeket kell intézni. Étteremben rendelést leadni vagy a hentesnél, zöldségesnél vásárolni nem jelent gondot a számodra. A holland igéket jelen időben már jól ismered, mint ahogyan többek között a mutató-és személyes névmásokat, a fokozást és a felszólító módot is. A csoporttársaid magyarok, ahogyan a tanárod is, így az egyszerű és rövid nyelvtani magyarázatokat az anyanyelveden hallod, ami elősegíti a gyorsabb haladást.

A kurzus csak megfelelő számú jelentkező esetén indul. Kellő érdeklődés esetén pedig lehetőség van a kurzus folytatására is a középhaladó szint elérése érdekében.

 

TELJESEN KEZDŐ CSOPORT

A kurzus kezdete: 2017. szeptember 26.

A kurzus hossza: 15 hét

Időpont: hetente egyszer keddenként, 16:00-tól 17:30-ig vagy 19:30-tól 20:00-ig (az időpont a jelentkezők számától és igényeitől függ)

Az árakat itt találod.

Ha jelentkezni szeretnél, kérd a jelentkezési lapot e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

KEZDŐ CSOPORT (A1-A2, a kurzus azoknak szól, akik már elsajátították az alapokat)

A kurzus kezdete: 2017. szeptember 26.

A kurzus hossza: 15 hét

Időpont: hetente egyszer keddenként, 16:00-tól 17:30-ig vagy 19:30-tól 20:00-ig (az időpont a jelentkezők számától és igényeitől függ)

Az árakat itt találod.

Ha jelentkezni szeretnél, kérd a jelentkezési lapot e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tananyagok

Mini kurzus: a tananyag teljesen a Te igényeidnek megfelelően kerül összeállításra. Az elkészült leckéket hétről hétre, az órák megkezdése előtt elektronikusan kapod meg.

 

Maxi kurzus: az órák egy, a de TaalWinkel által kidolgozott tananyagra épülnek. A tananyag két szintre bontható: kezdő illetve haladó szintre. Az első megbeszélésen és/vagy a próbaórán közösen határozzuk meg, melyik tananyagot fogjuk használni. Az órák tartalma minden esetben kiegészíthető, módosítható a Te igényeid szerint.

 

Magánórák: a de TaalWinkel által kidolgozott tananyagot a 10 órás tanfolyam elején, az első órán kapod meg nyomtatott változatban. A tananyag kiegészítésére, módosítására a tanfolyam során szintén van mód.

 

Csoportos óra: a de TaalWinkel által kidolgozott tananyagot a 15 órás kurzus kezdetén, az 1. órán kapod kézhez. Kérd az ingyenes tájékoztató anyagot e-mailben!

Példa nyelvóra

Letölthető példa nyelvóra. Tölts le egy példa nyelvórát pdf formátumban.

ingyen példaóra

Elérhetőségek

Éva Winkel
Email: eva@detaalwinkel.nl
Tel: 06 51 66 4934
Skype: detaalwinkel

Kereskedelmi kamarai tagszám (NL):
61049565
Adószám (NL): NL650165238B01

Cím

Feliratkozás a hírlevélre

Aktuális információk a kurzusokról, akciókról, programokról stb. havonta egyszer.

Go to top